zetor 12441
			 • Stránka 1 z 2 • 1, 2

zetor 12441
Tak tady prosím napište všechno co o tomdle traktoru víte,jaké s ním máte zkušenosti,jaké sním taháte stroje s jakou spotřebou,cenu a poruchavost všechno o něm.dík
			Zetor 6718, 3011 a plno krámů knim.
		Já ti to zjistím až mu půjdu dělat do lesa.
K tomu pluhu: On do tahal za 121kou a 124ka mu vtom jede úplně jinak. Určitě by vzal větší, ale tenhle má a novej na pár ha orný kupovat nebude.
Co říkal, tak mu to ubejvá při orbě asi o 20%rychleji a spotřeba na hoďku je zhruba o 10-15%menší než u 121ky, tak si to přeber a přepočítej.
			K tomu pluhu: On do tahal za 121kou a 124ka mu vtom jede úplně jinak. Určitě by vzal větší, ale tenhle má a novej na pár ha orný kupovat nebude.
Co říkal, tak mu to ubejvá při orbě asi o 20%rychleji a spotřeba na hoďku je zhruba o 10-15%menší než u 121ky, tak si to přeber a přepočítej.
Sem stavař, těžím dřevo a přitom blbnu na farmě.
		Re: 12441
poupic píše:Tak radte a jaký stroje by jste za toho zetora 12441 dali tak na 100ha.raďte pište
Vyvažečku farmy 14t, nebo nástavbu manatech s 2x10t iglandama a čelákem Quicke, ale to jsi asi slyšet nechtěl...
Sem stavař, těžím dřevo a přitom blbnu na farmě.
		Re:
Lukáš Tříska píše:neznalek píše:4m smyk utahne i 52ka:))
zvednutej ho utahne určitě
tahám 5m bránosmyk 70 a řekl bych že docela v pohodě,na 120 koníků jsou 4 metry málo,Na 16145 bud mít 7 metrů s těžkýma bránama,měla by to zvládnout taky v pohodě-podotýkám že tady máme celkem rovinu,v kopcích by to mohlo být horší.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
		Re: zetor 12441
ja   jezdim   s  5211  a  spatna  neni   ,ale   aby  tahala    smyk  nevim  nevim   prece  jeto  jen  3  valec.Taham  sni   kompresor    dost  je  to  nani  tezky    ten   kompresor    ma   motor   s  148   8 valec     a  sdovackej  na  vzduch.Nebo  kdyz  vezu   beton   tak  to  semnou  hazi    jak    blazen  jinak   ta  52   neni   spatna  ale,  me  blbe  topi   jinak  dobry .Jinac  bych  chtel   poradit   jestli  se  da  rozsirit    strojnicak     na  traktorbagry   ze  skupiny  T  a B   v  mem   pripade

Pokuď vim tak jsem sem psal téma o zetoru 12441 a ne o zetoru5211 tak si najdi téma o 5211.Dík.
CO  TE  ZERE   DYT   JE  TO  JEDNO   NE   VKLIDU   TI  MUZU    RICT   ZE    12441   ZERE  JAKO  KRAVA  AV  ORBE  ANI  NEMLUVE

Nevim jak tebe ale mě ni nežere a stou spotřebou to myslíš vážně nebo si děláš prdel.
Mne  nic  nezere    a  jinak  .Ne     hele  konec   srandy  ted  vazne   ty  sni  jezdis  nebo  jak  sem  te  nepochopil  .Tam  u mne  co  sem  tak  mame   dve    160   ,ale   Turbo.A  asi tri  120   nejsou  vylozene  spatny  ale,  jak  sem  ti  rek   zerou     asi    kolem   30  mozna   i  vic   zalezi   co  stim  delas  prave  oni  je  nahrazuji   Fendy  .Prave  ze  v  orbe   zerou  min    jak  30   litru   ale    maj  spotrebu    jinde  hydraulickej  olej    barel   do  fenda  kolem  60 tisic   a  zadni   kola   kolem   100tisic     takze  to  mas   pro  a  proti  maj  vetsi   silu  ale  zase  nanich  neudelas  ani  prd  vse  elektronika    tu  nemam  rad  .Zase  ta   12441  na tohle  je dobra    oproti  Fendu   si  udelas   sam   na  tahani  vleku   idealni

nevím jak 12441,ale kámoš má 114ku a hrozně nadává na spotřebu.Jinak blackie toho o traktorech asi moc neví ,tak se nenech vytočit.

hlavne  ze  farmar   tomu  rozumi  .  jeto    fakt    nevim  co  ti  vadi    to   same   tvrdi   farmar   tak  koho   kdo  blbne

• Stránka 1 z 2 • 1, 2

Zpět na UŘ III - Proxima, Forterra, Maxterra......