motor 7745 turbo
• Stránka 1 z 1
motor 7745 turbo
zdravim
Takto mi tečie olej okolo hlavy ,žeby tesnenie pod hlavou ? Zatial nejde voda do oleja ani olej do vody, netlakuje. diky za rady
Re: motor 7745 turbo
mohlo by to být, je důležité vědět co nestandartního se událo před touto netěsností. Ale až sundáš hlavy tak uvidíš sám.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
Neštandardneho sa neudialo hadam nič , traktor každy den pracuje v lese. Len sa mi to zda divne že to je olej a nie voda. Olej ide v hlave len okolo voditiek bez tlaku nie ? S čím by som mohol ešte počitať ?
podle mně je tam mazací kanál, který jde z bloku do hlavy, odtud maže vahadla. takže tento kanál prochází těsněním. Je nutno ale posoudit zdali je to olej který jde z kanálu.
UŘ1ky mají mazané vahadla olejem,který se tlačí přes zdvihací tyčky.Co vím,tak u těchto motorů nejde přes hlavu tlakový kanál s olejem.
A je to čistý motorový olej co tam prosakuje,nebo je to spíš nějaká emulze? Ještě může být prasklé víčko někde mezi hlavama a stíká to do té mezery.
Ještě může prolínat nějaká mrazovka mezi hlavama a fridex s nečistotmi ti taky udělá takovou kaši.
Bude třeba to rozebrat,to je jasné
A je to čistý motorový olej co tam prosakuje,nebo je to spíš nějaká emulze? Ještě může být prasklé víčko někde mezi hlavama a stíká to do té mezery.
Ještě může prolínat nějaká mrazovka mezi hlavama a fridex s nečistotmi ti taky udělá takovou kaši.
Bude třeba to rozebrat,to je jasné

V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí
veliká omluva za donebevolající mystifikaci, ano UŘ-I je mazaná přes vahadla, olejový kanál v hlavě nemá. doporučli bych umýt horkou vysokotlakovou vodou a zjistit kde se to začíná objevovat, ale rozumnějsí bude demontáž, tam to bude jasnější.
Taky to může téct pod víčkem na hlavě a rovnou do mezery mezi hlavama a tudy ven. Od shora to nemusí být vidět.
Vičkami to nieje , fridex to tiež nieje. Vyzera to na čisty olej, teraz to nemam čas rozobrať ale dufam že sa mi to do konca tyždna podari.
• Stránka 1 z 1