6945
• Stránka 1 z 1
Re: 6945
jde o to co myslis tim sesazenim pokud mas na mysli vnejsi obal tak tam je to jedno ale pokud myslis rotujici vnitrni cast tak ta je vyvazena jako celek od vyrobce a ma vyrazene znacky na obvode stycnych ploch tak se podivej urcite tam budou kdyz bys to nedal na znacky tak bude vibrovat a pri cisteni je potreba zkontrolovat pruchodnost trysek
no myslel jsem ten vnitřek a kouk jsem se tam a něco jako značka je tam tak díky a ještě jsem se chtěl zeptat ve vnitř je jenom jedno síto nebo toho tam má být víc? já ten traktor koupil a dávám ho pomalu do pucu a leckdes to není originál 

Když už je potřeba ten rotor vyškrabávat,tak to dělej nějakou dřevěnou nebo plastovou škrabkou,jinak se tam nadělají rýhy a už to přestává být vyvážené, ten rotor se má točit okolo 10tis ot/min a tam škodí každý gram nevývažku, po zhasnutí motoru musí ještě dlouho dojíždět,jinak je něco špatně.
V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí
jde to ale je to zdlouhave a nepresne musí se dat cerpadlo zkusmo do prostred te ovalne diry a zkusit startovat když nechytne tak pootocit na jednu stranu pripadne na opacnou a stále zkouset dokud se nepodari nastartovat no a potom uz najit tu spravnou polohu podle zvuku a stejnomernosti chodu motoru ale jak rikam je to nepresne i když se bude zdat dobry zvuk tak potom při otáčkách se to muze menit . udelat kapilaru není tak velky problém staci kousek stare vstrikovaci trubičky s matici a tu hadickou propojit s nejakou tenkou skleněnou nebo plastovou trubičkou na propojeni se da dobře pouzit smrstovaci buzirka
hustoměr na AKB máš? stačí kus staré trubky, mírně obrousit konec, (fajnšmekři naletují kousek trubičky stejného průměru jako skleněná trubička z hustoměru), sundat skleněnou trubičku z hustoměru i s hadičkou a nasunout na starou vstřikovací trubičku-kapilára hotova.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
Když se tu bavíte o tom čerpadle tak přez zimu chci taky dělat čerpadlo a z kompresoru mi prolíná olej tek chci taky sundat a přetěsnit je tam něco na co si mám dávat pozor u te demontáže a montáže kompresoru?? A jak to mám nastavit nebo jak to udělat to seřízení čerpadla??
Milý Václave.
Většinou si zachovávám dekórum, ovšem tady už to nelze. Mám jednu radu, na nic nešahej a zavolej někoho kdo tomu rozumí. Nic proti tobě nemám, ovšem předpokládám nejspíše mladické myšlení. I neodborník si může provést spoustu práce, ovšem potřebuje to aspoň odkoukat. To že něco nevím není ostuda, ostudou lze nazvat rozebrání motoru a po zjištění že to dohromady nedám (či nakonec dám ale ono se to pak rozsype) volám někoho kdo to po mně musí dát dohromady. Takové opravy jsou většinou nákladné.
Pokud chceš poradit jinak tak tedy : všechny šrouby v dosahu odšroubovat, vše co lze demontovat. Čerpadlo nastaví každý kdo na to má vercajk, urvat plomby a dorazové šrouby povolit ať to kurva táhne...........
Sorry ale měl jsem v ruce pár takových strojů, propálené ventily,prasklé hlavy,totálně zabetonované vstřikovače a podobné jobovky, v takových případech se musí koupit vše nové a je to pořádně drahá oprava.
Většinou si zachovávám dekórum, ovšem tady už to nelze. Mám jednu radu, na nic nešahej a zavolej někoho kdo tomu rozumí. Nic proti tobě nemám, ovšem předpokládám nejspíše mladické myšlení. I neodborník si může provést spoustu práce, ovšem potřebuje to aspoň odkoukat. To že něco nevím není ostuda, ostudou lze nazvat rozebrání motoru a po zjištění že to dohromady nedám (či nakonec dám ale ono se to pak rozsype) volám někoho kdo to po mně musí dát dohromady. Takové opravy jsou většinou nákladné.
Pokud chceš poradit jinak tak tedy : všechny šrouby v dosahu odšroubovat, vše co lze demontovat. Čerpadlo nastaví každý kdo na to má vercajk, urvat plomby a dorazové šrouby povolit ať to kurva táhne...........
Sorry ale měl jsem v ruce pár takových strojů, propálené ventily,prasklé hlavy,totálně zabetonované vstřikovače a podobné jobovky, v takových případech se musí koupit vše nové a je to pořádně drahá oprava.
Dal jsem na radu na nic jsem nešahal a nechal jsem v tom pouze odborníka jak jsi říkal je to potřeba obkoukat.. Ale ted se chci zeptat je velký problém dát na 6945 kapotáž např. 7045 podle mě rovná kapota je hezčí vím že to nebude sedět u nadrže ale jde mi jestli rozměry jsou stejný nebo je tam hodně uprav.. Díky za odpověd
hranatý vrch nedávej, bude to vypadat blbě. Bude schodek u nádrže. Kdyby někdo chtěl předělávat tak mám komplet kapotáž ze 70 včetně držáků se světly. (dával jsem na 70 ze 63)
• Stránka 1 z 1