Dnešní aktualizace
- Jan Sedlák
Čauec, vidím ožilo téma průseky v kukuřici. Nechtěl bych vyvolat zas nějaky nepřijemnosti. Ale taky jsem si to chvilku zkusil s řezačkou, někdo to chce tak že jede vedle v neposečenym, povalí dva tři řádky ktery pak řezačka sebere. Na auto foukat za sebou je to v pohodě ale na traktoru je toho i trochu mimo na zemi.
k těm dnešnim 14.11.2006 sběrač řepy Jilles. Ten Fiat sem už někde viděl a docela bych se aj vsadil že je to on http://www.dazes.com/script/cz/aktual/i ... 210_25.jpg
Řekl sem do žní, je po žních. Zítra s ním jedu naposled.
- přezrálej meloun
-
Pokaždý když tam jedu tak jsou tam vidět nějaký mašiny.Jednou jsem jel a za Všechlapama jezdila danhelova CTSka s 6ti řádkovym adaptérem na kukuřici šrotoval JD 7810 a odváželi Fastracky.
No abych pravdu řekl, já an to koukal jak zjara, stohovat seno na louce sem eště neviděl. Ale řikali mi tam, že oni tam pustěj na zimu krávy a vony si to samy proberou. Každopádně kus vedle sem viděl zbytky po starších stozích. Asi víc by k tomu mohl říct někdo přímo odtamtud. Já jen dodám, že kvůli těmhle fotkám sem si na kole uhnal parádní zápal plic a marodil s tim pak celej červenec, tak si jich koukejte vážit.
Bych za vás život dal.