Tera
• Stránka 1 z 1
jo já mám vari s motorem honda 5,5 hp
vari s motorem honda a návěsem na 220kg a širokou škálu příslušenství.je to mašina
Zetor 6718, 3011 a plno krámů knim.
Ja s tim jezdim skoro porad kdyz je potreba,na rotavatoru je prevodovka tak staci prehodit motor a je to.Jinak strasne velka skala kol(nastavcu na kola) a naradi,Jen pokud se ty kola vymenuju tak je to o nervy nez se trefis a taky to nevazi 5kg .
Chemii k ne/uspechu a spokojenosti z ne/dobre sklizne.GMO je budoucnost
Já jsem z tomo jeden čas měl udělanej traktůrek-vyndal sem řídítka,před motor udělal sedačku,rámek,nápravu a řízení a to nemělo chybu. Bylo to hotový za jeden den a skoro zadarmo,jen to chtělo domyslet jakoby nějakou hydrauliku na zvedání nářadí.
Oni to dělali jako originál a jmenovalo se to Quatro a před 10 rokama to stálo kolem 40 tis. Kč a ani nevim jestli to ještě vyráběji.
Oni to dělali jako originál a jmenovalo se to Quatro a před 10 rokama to stálo kolem 40 tis. Kč a ani nevim jestli to ještě vyráběji.
MICHAL
no tak ta náprava byla utáhnuta dostatečně....po odepsání několika nástavců a jednoho instalatérského hasáku, se to nakonec za pomocí dvoumetrové nástavce a pořádného nástavce povedlo....ale po 12 letech tvrdé práce se tomu ani nedivím....na to se s tím dělá, to vydrželo nad plán...musím říct, že je to nezničitelný držák....
• Stránka 1 z 1