Ta "vana"/"lopata", co ma traktor vzadu?
• Stránka 1 z 1
Ta "vana"/"lopata", co ma traktor vzadu?
Asi pro pobaveni Vas vsech, ale jsem zacatecnik:
Takova ta "vana" - viz napriklad k videni na
http://www.beha-technik.de/de/produkte/ ... index.html
- mi pripada jako velice sikovna a prakticka vec a uvazuji o jejim porizeni na svuj 8045. Ted par otazecek:
1) Jak se to vubec cesky jmenuje (abych vedel, co mam hledat)
2) Je lepsi koupit anebo nechat vyrobit? Ceny?
3) Kdo vyrabi/dodava? Zkusenosti, ceny?
4) Cetl jsem, ze existuji sklapeci a bez sklapeni. Je to pravda? Vyhody/nevyhody/cenovy rozdil?
5) Typicke/doporucene rozmery? (Chci to pouzivat na prepravu vseho mozneho, od dreva pocinaje, pres ruzny sterk, kameny etc. az po cirkularku, kdyz si ji pujcim od souseda - vse na kratke vzdalenosti do 1 az 2 km)
Diky!
Takova ta "vana" - viz napriklad k videni na
http://www.beha-technik.de/de/produkte/ ... index.html
- mi pripada jako velice sikovna a prakticka vec a uvazuji o jejim porizeni na svuj 8045. Ted par otazecek:
1) Jak se to vubec cesky jmenuje (abych vedel, co mam hledat)
2) Je lepsi koupit anebo nechat vyrobit? Ceny?
3) Kdo vyrabi/dodava? Zkusenosti, ceny?
4) Cetl jsem, ze existuji sklapeci a bez sklapeni. Je to pravda? Vyhody/nevyhody/cenovy rozdil?
5) Typicke/doporucene rozmery? (Chci to pouzivat na prepravu vseho mozneho, od dreva pocinaje, pres ruzny sterk, kameny etc. az po cirkularku, kdyz si ji pujcim od souseda - vse na kratke vzdalenosti do 1 az 2 km)
Diky!
Takú "krabicu" ako z tej STS tu má skoro každý druhý. To zvaríš sám doma, spravím bočnicew z plechu alebo dreva, piest dáš nejaký starý z kombajna, sejačky, alebo aký príde pod ruku a je to. Týždeň roboty, materiál tak za desinu, možno aj menej. Na krásu sa nehľadí..... Osobne by som to nekupoval, radšej vyrobil.
Je to dobré na malé náklady, cúvneš s tým a položíš to kde chceš.
Rozmerovo by to bolo vhodné tak aby to hydraulika odniesla aj s nákladom (také 2 tony asi nie je vhodná nosnosť), šírkou aby to neprečnievalo cez traktor.
Myslím že to robí aj firma Kovo Novák, boli s tým na Agrokomplex-e.
Je to dobré na malé náklady, cúvneš s tým a položíš to kde chceš.
Rozmerovo by to bolo vhodné tak aby to hydraulika odniesla aj s nákladom (také 2 tony asi nie je vhodná nosnosť), šírkou aby to neprečnievalo cez traktor.
Myslím že to robí aj firma Kovo Novák, boli s tým na Agrokomplex-e.
Mi máme za traktorem v tříbodovém závěsu lopatu z unc 060 (dělali se dvě s různými objemy ) máme tu větší, ale objem nevím přesně. Upravili jsme zavěšení a misto třetího bodu máme pístnici. Naprostá spokojenost neni problém stím udělat terení úpravy a máme také za traktor paletizační videl také z UNC
- Ondřej Novák
-
Ja sem v kovosrote koupil lzici na DESTU i s pistnicema akorat sme dodelali zaveseni na hydrauliku a vymenili rychlospojky. BOMBA Dal sem za ni 3000.
Muzu ti poslat fotky at vis co shanet...
Muzu ti poslat fotky at vis co shanet...
- Octaviaman
Mám rád tyto doplňky za traktor.Osobně mám paletu (plechovou sedmihorku) upravenou do 3.bod. závěsu k 5211, plochou radlici na rozhrnování, zahrnování atd..
Teď sháním vidle z desty ....
Teď sháním vidle z desty ....
Octaviaman
• Stránka 1 z 1