zetor 5011
• Stránka 1 z 1
- Ondřej Novák
-
vypadá jako 60 nebo 70, jen je kratší (3válce)
dělaly se jak s českou tak se starší slovenskou kabinou.
Dej mi mail a pošlu ti nějaký fotky
dělaly se jak s českou tak se starší slovenskou kabinou.
Dej mi mail a pošlu ti nějaký fotky
Když osladit, tak Crystalem...
vzhled 5011+problem z brzdama
Presne tak 5011 je jako 7011 akorat ma trivalcovej motor.Razeni je mezi nohama stejne jako 5211,akorat je jeste bez nasobice a 1000 otacek.Jinak super traktor!!!Ted mam akorat problem s brzdama.Kdyz slapnu na brzdy tahne to na jednu stranu!!Muze to byt vyrovnavacem tlaku.Jak by jste mi popsali funkci vyrovnavece tlaku,a jak to opravit.Predem dik!!
- Ondřej Novák
-
To santacek: Brzdí ti obě kola když zabrzdíš každé zvlášť ? Jestli jo, tak rozpoj brzdové pedály, šlápni na každý jednou nohou a když jeden sešlápneš víc, tak ten druhý ti to vytlačí proti tobě a opačně. Jestli ti tohle funguje tak je chyba jinde. Nejspíš mastné čelisti...
- Ondřej Novák
-
To Karel: Mám pocit, že převzali motor ze 49, takže o 2 kW méně než 52, má jinou kapotáž, kabinu: zadní okno v rámu, nemá ventilačky ve dveřích a ve střeše a myslím že neměla 1000ovku vývod ani na přání a ještě pár detailů...
- Octaviaman
Na 5011 se mimo jiné orig. nemontoval posilovač řízení. Motor je tam typ 4901. Rozdíly jsou i v převodovce.
Octaviaman
Re: 5011
moje slovasantacek píše:Pro lehke zemedelstvi super stroj,samozdrejme nekdy schazi predni nahon(4x4) ale kdyz s tim pocitas,a neprecenujes ho za kazdou cenu nenecha te na holickach!!Spotreba super,jinak asi super cely stroj!!
5011
Jak jste mi tady radili,ohledne varovnavace tlaku,ze mi tahne traktor na jednu stranu pri brzdeni,tak jsem zkousel slapat na ty brzdy,a vsechno se zda byt v poradku!!?Co se da delat s mastnyma paknama brzd,musi se to rozdelat,nebo staci odbrzdit!!?
- Ondřej Novák
-
Musíš to rozdělat, ale dopručuju s někým kdo už to dělal. Docela špatně se to rozebírá a hůř skládá. 

• Stránka 1 z 1