Zetor 5611
• Stránka 1 z 1
- Michal(zetor)
-
Zetor 5611
Zdar chtěl bych se zeptat potřeboval bych obout zadni gumy na 5611?Kolik si mám asi připravit KČ??Jo a ještě kdyby ste měli někdo jaky koliv fotky tohodle zetoru tak mě pls pošlete na Michal.Vondrous@seznam.cz
Dík Michal...
Dík Michal...

- Michal(zetor)
-
Chtěl bych se zeptat jak je tenhle traktor dobrej utáhne troják pluh?Jakej má vykon...dík za info... 

Michal(zetor) píše:Chtěl bych se zeptat jak je tenhle traktor dobrej utáhne troják pluh?Jakej má vykon...dík za info...
no pluh, troják utáhne na lehčí půdě a za suššího počasí a bez hnoje.... záleží taky jakej troják máš... sou rozdíly v odporu... můj troják obracák 7211 brala jen na 2jku, na 3jku jen po rovině a z kopce...
jinak pneu kup od Nekvindy v Svitávách, přivezou ti taž domu, ted je uněj sleva zase... já od něj beru hodně, ted jede Klebery a sou moc fajn gumy, radiálky a cena rozměru 340/75.R28 byly 9380kč s dph... dá ti i slevu za stálý odběr, a aj 5-10% když ho umýš ukecat.... dřívej jel hodně kormorány a ty mám 5rok na 7211 a sou furt stejný a traktor jezdí každý den...taky radiály to sou....nic jinýho neberu na traktory...než radiály!
no mi obuli soucasne dva traktory ktere jezdi priblizne stejne ato stomil a barum stomil ky dva roky a jsou sjete barum ky ctiri roky tak ten cenovi rozdil a vidrz tak asi bych sel do barumkyEnguma píše:Michal(zetor) píše:Chtěl bych se zeptat jak je tenhle traktor dobrej utáhne troják pluh?Jakej má vykon...dík za info...
no pluh, troják utáhne na lehčí půdě a za suššího počasí a bez hnoje.... záleží taky jakej troják máš... sou rozdíly v odporu... můj troják obracák 7211 brala jen na 2jku, na 3jku jen po rovině a z kopce...
jinak pneu kup od Nekvindy v Svitávách, přivezou ti taž domu, ted je uněj sleva zase... já od něj beru hodně, ted jede Klebery a sou moc fajn gumy, radiálky a cena rozměru 340/75.R28 byly 9380kč s dph... dá ti i slevu za stálý odběr, a aj 5-10% když ho umýš ukecat.... dřívej jel hodně kormorány a ty mám 5rok na 7211 a sou furt stejný a traktor jezdí každý den...taky radiály to sou....nic jinýho neberu na traktory...než radiály!
jo Stomil je živá guma, to opravdu na traktorovým vzorku mizí....- na šípákách, já měl na 7211 v předu a tam teda vydržely 4roky a barumky plný sazí - krásná černá guma , ty tam vydržej 2roky... a mitas jen rok- to sou nejhorší gumy co sou...a taky vekrmený sazema....
chci jen říct že Stomilka a Kormorán je možná stejnej fabriky apod... ale ty gumy se chovaj uplně odlišně... já jem mám 5rok na 7211 kormorány radialky a traktor jezdí každej den a esli je tem šípak o 1cm nižší to je vše... má taky velmi dobou čistící schopnost- když se zalepí bahnem tak se líp z toho bahno dostává...
ted se kormorány už nedělaj , protože vstoupil do výroby Kleber---a ten je ještě lepší než kormorán- ten mám na předku a po roce tam na vzorkách- na špalkách mám pořád nápisy rozměru...
chci jen říct že Stomilka a Kormorán je možná stejnej fabriky apod... ale ty gumy se chovaj uplně odlišně... já jem mám 5rok na 7211 kormorány radialky a traktor jezdí každej den a esli je tem šípak o 1cm nižší to je vše... má taky velmi dobou čistící schopnost- když se zalepí bahnem tak se líp z toho bahno dostává...
ted se kormorány už nedělaj , protože vstoupil do výroby Kleber---a ten je ještě lepší než kormorán- ten mám na předku a po roce tam na vzorkách- na špalkách mám pořád nápisy rozměru...

• Stránka 1 z 1