Zetor 6340
• Stránka 1 z 1
Zetor 6340
Máte někdo s tímto zetorem zkušenosti? Je to stejný stroj jako 7745 nebo je to zcela jiný traktor. Karel
karel
Re: Zetor 6340
no podle mě tam moc rozdílu nebude ono všechny zetory jsou v podstetě stejnýkarelk píše:Máte někdo s tímto zetorem zkušenosti? Je to stejný stroj jako 7745 nebo je to zcela jiný traktor. Karel
karelk píše:Náprava Carraro je jiná v čem oproti klasické nápravě. Je silnější nebo jaký je hlavní rozdíl. Karel
Zdar Karle, já kupoval 6340 dnes ale nekoupil sem...moc peněz za to že je to jen 10letej zetor...
ale Carraro je samosvorný...to je rozdíl od naší nápravy..to my řikal ten co to prodával...
jinak asi dobrej traktor -jako druhej-třetí na farmu....

karelk píše:No já mám taky jednu v merku. Chce za ni něco kolem 350ti. r.v.96. V roce 05 na ní byla dělána generálka ( motor, náprava ). Podle řeči to byla ale taková preventyvní oprava. Je to moc nebo je to dobrá cena? Karel
ta cena je docela solidni hlavne zalezi v jakem je stavu

zetor rulezzzzzzz
karelk píše:No já mám taky jednu v merku. Chce za ni něco kolem 350ti. r.v.96. V roce 05 na ní byla dělána generálka ( motor, náprava ). Podle řeči to byla ale taková preventyvní oprava. Je to moc nebo je to dobrá cena? Karel
Čavec Karle: cena 350tis je dobrá..já ji měl mit za 450tis+dph...a to je moc... 350tis sem si představoval že by mohla stát...ale bylo to o 100víc+ ještě to DPH a nebylo o čem přemejšlet a jeli sme domu s prázdnou no...
počkám rok a uvidím..nebo koupím novej s přihozením 300-400tis je předváděcí traktor taky...a je to skoro nový....takhle to byl 10letech zetor a byl z opravdu dobrých rukou-od shr a měl opravdu jen 3120mth a vše původní a OK..ani kapka oleje...motor šel moc pěkně... hydraulika chodila Ok a akorát sem na tom našel řazení-šaltrklacek -kulisa vydrhnutá...
škoda no...ale budou lepší...chce to čas...
- Ondřej Novák
-
Za tenhle traktor je 350 asi tak odpovídající cena, samozřejmě záleží na stavu. Teď jde o to jestli nekoupit nepatrně starší 77mičku o 100tis. levněji (ten traktor je skoro stejný) a nebo při troše štěstí o 100tis. dráž 63 Supra...
Všechno samozřejmě záleží na penězích, ale předpokládám, že ten traktor budeš mít delší dobu, než ho zas prodáš a 100klacků zas není tolik
Všechno samozřejmě záleží na penězích, ale předpokládám, že ten traktor budeš mít delší dobu, než ho zas prodáš a 100klacků zas není tolik

Když osladit, tak Crystalem...
čau no já právě už 72 nebo 77 nechci... chci něco novějšího už...buď 6340 nebo pak ty 6341...ale ty v ceně vůbec...
ta 6340 by byla odpovídající pro mě... bych ho chtěl mit jako druhej traktor na lehčí práce....v pícninách, setí, postřikovač apod...
6341 sem slyšel od kámoše jen nářky...skáče to, žere to, a neutáhne se to s vlekem po cestě a staví se to hodně na zadní bez pořádnýho závaží... nevim no ale věřim mu...má ho už pár let..měl ho novej a jen nadává na něj...
tak radší 6340 bych bral no...a nebo tak teda novej-předváděcí...cizinu..
ta 6340 by byla odpovídající pro mě... bych ho chtěl mit jako druhej traktor na lehčí práce....v pícninách, setí, postřikovač apod...
6341 sem slyšel od kámoše jen nářky...skáče to, žere to, a neutáhne se to s vlekem po cestě a staví se to hodně na zadní bez pořádnýho závaží... nevim no ale věřim mu...má ho už pár let..měl ho novej a jen nadává na něj...
tak radší 6340 bych bral no...a nebo tak teda novej-předváděcí...cizinu..
• Stránka 1 z 1