Čelní nakladač Trac-Lift
• Stránka 1 z 1
Re: Čelní nakladač Trac-Lift
karelk píše:Jaké máte zkušenosti z čelnímy nakladači Trac-Lift. Karel
mame doma jeste ten starsi nez se prejmenovali prima ND5-032 spokojenost ma tedy jeste hydraulicke paleogrami a nema joystik ale jde to

zetor rulezzzzzzz
martasek píše:karelk píše:Jaké máte zkušenosti z čelnímy nakladači Trac-Lift. Karel
mame doma jeste ten starsi nez se prejmenovali prima ND5-032 spokojenost ma tedy jeste hydraulicke paleogrami a nema joystik ale jde toty new nejsou spatne tdy v okoli jeden maji a jen sama chvala delaji to kousek od nas v humpolci. pomerne ochotni, driv vyrabeli unhz 500-750
cau heled od kud jsi ja jsem z humpolce, jak tu delaj ty celaky jsem snimy taky spokojenej mame ho je dobrej
- milan.hankak
Mám nakladač 200 na Z 7341,super pomocník,jenom traktor to chce těžší ,když krmím kulaté balíky dost se to houpe.Ale je to na zvyku.
Milan
luba29 píše:martasek píše:karelk píše:Jaké máte zkušenosti z čelnímy nakladači Trac-Lift. Karel
mame doma jeste ten starsi nez se prejmenovali prima ND5-032 spokojenost ma tedy jeste hydraulicke paleogrami a nema joystik ale jde toty new nejsou spatne tdy v okoli jeden maji a jen sama chvala delaji to kousek od nas v humpolci. pomerne ochotni, driv vyrabeli unhz 500-750
cau heled od kud jsi ja jsem z humpolce, jak tu delaj ty celaky jsem snimy taky spokojenej mame ho je dobrej
ahoj jsem kousek od Pelhřimova do humplu jsem chodil na stredni (Szes

zetor rulezzzzzzz
• Stránka 1 z 1