s čim jste tahali lis od fortschritt
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
chlapy chtel jsem se zeptal jaky traktor utáhne vysokotlaky lis na male hranate baliky od forschlifta my jsme ho tahali se 12145 dik za odpovedi
Naposledy upravil luba29 dne 26 úno 2007 20:51, celkově upraveno 1
s čím jstetahali lis forschlista
no ja právě nevim my jsme ho tahali za 120 bylo mi řeceno že by mohla odejit spojka tak nevim
tak to je dobry ja jsem vzdycky myslel ze to musi tahat silnejsi traktor a ono to u tahne 7711 tak to je v poho
v druzstvu to vetsinou tahali osumdesatkama krystalama,a jak byla stovka tak stovkou,ale zaleželo to spiš na tom kdo na to lisovani byl určeny a ten tam pak jel svým traktorem-a byli to převážně chlapi co měli udělané stovky,svého času největší děla v čízídí,ale souhlasím s tím že ta 77 to vezme v pohodě,myslím že i 72
- Ondřej Novák
Máme F454 a taháme ji 8045 a je to na něj tak akorát. Ve vsi je máme celkem 4 a tahaj to 72 a 77. Po rovině to 72 zvládá ale v kopci a v seně je to už na uváženou... Jinak na slámu to úplně stačí.
V papírech je že výrobce požaduje traktor 66kW.
V papírech je že výrobce požaduje traktor 66kW.
Když osladit, tak Crystalem...
fakt to tahaj taky s 69 to koukam ale to uz je do toho slabí trohu ne
jj taky jsem na tom meli krk a hned odvazeli a slušovaky jsme taky meli 2 jsou dobr yale pomalu se to vyklapí
tak to jo vid na 50 ha by mi stacilo taky mi jsme na to meli stary suny meli uřizli vršek a tim jsme to vozili
5211!
454 jsme tahali asi pet let v 5211. Nic jineho nebylo. Videl to tu nejaky technik z brna a neveril vlastnim ocim. Ten trivalec ma dost velky kroutici moment a slo to. Seno, slama, vzdycky co sberak stacil sbirat. jen kdyz seno bylo vlhci, muselo se pomaleji. Ted mam 7011 tak to taham v tom. Jezdim i v kopcich, bezne slamu bezne lisuju i na 3, u soukromniku co ji maji malo a nechyta nikdo vedle me, lisuju i na 4. Mam otacky na 540, plnej knedlik a chytaci se stejnyma traktorama mi nestacej. protoze aby mohli reagovat, museji dat vzdy vyssi stupen, coz je dela slabsimi. No, je to spis kuriozita pro tenhle lis. Lisovalo se s tim i 80 ha a nikdy nic. 5211 to nekdy taha i ted a zvladne to. Ale jestli mate ve vozovem parku 101 nebo neco podobneho, doporucuju to. Ale radsi bez predku. Jednou jsem s tim jel se 6945 a chybi tomu obratnost.
Kupec, řezník a sedlák v jedné osobě
• Stránka 1 z 2 • 1, 2