Menej rozšírené značky traktorov
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Menej rozšírené značky traktorov
Cavte mate niekto skusenosti (popripade jazdia u vas?) s menej rozšírenými značkami ako su napriklad Landini, Mc Cormick, Same, Lindner, Hurliman. Lamborghini, Valtra popripade ine?? Zaujimalo by ma ako to jazdi - pracuje, spolahlivost, spokojnost a podobne. Ak sa to uz rozoberalo, tak sa ospravedlnujem no nenasiel som to. Piste som zvedavy na vase skusenosti a nazory 

my máme traktor SAME SILVER DT 160, rok výroby 2004. Není to špatný, tehdy to byl jaden z nejlevnějších v této třídě. Motoricky nic moc, máme ještě motor SAME, novější mají DEUTZ, převodovka docela dobrý 3 skupiny po 9-ti pod zatížením. Super ovládání hydrauliky. Zatím se delal ten prasklý chladič a uhlíky alternátoru.
silver 90 má same a 230 má Deutz. Ale čo sú na Slovensku DF (215,230,235,260,265 ) tak tam som nevidel a ani nepočul o takejto opakovanej závade a ani vôbec o nejakej poruche na motore. Stáva sa. V susednom družstve majú na 8520 JD druhý motor. Aj u nás na Challenger-i.
ked stroje tak jedine Deutz-Fahr a Fendt
- Martin.Komar
Měl jsem možnost se tady svíst s traktorem Same Dorado je to malej traktor, hodí se k využítí i do vinic, rok výroby je 2004 a zatím bez větších problémů, ajezdí se s ním pěkně, malej a silnej traktor
- adam deere8530
u nás má jeden soukromník dva same silver a druhej podnik taky dva samy silvry a teď chtěj kupovat i třetího na jednom maj čelní nakladač 

vyrába. Všetko je o prístupe ale keď sa nevydarí kus, tak sa môžeš aj na hlavu postaviť. Nechcem tu rýpať do nikoho, ale sú aj iné značky, ktoré sú aj horšie a väčšina ich má za špičku. Ale to tu nebudem riešiť aby neboli problémy. Ja mám za špičku Fendt, JD a DF.
ked stroje tak jedine Deutz-Fahr a Fendt
- bramburek228
mel jsem hurliman d-110 vykonove na tom byla 4011
vyhoda byla ta ze mela vsechno reseno samospadem
byla suprova - jen skoda ze byla kabrio a ze nemela vzduch
vyhoda byla ta ze mela vsechno reseno samospadem
byla suprova - jen skoda ze byla kabrio a ze nemela vzduch

deutz215 píše:vyrába. Všetko je o prístupe ale keď sa nevydarí kus, tak sa môžeš aj na hlavu postaviť. Nechcem tu rýpať do nikoho, ale sú aj iné značky, ktoré sú aj horšie a väčšina ich má za špičku. Ale to tu nebudem riešiť aby neboli problémy. Ja mám za špičku Fendt, JD a DF.
tak tak, svata pravda . . . ja som fanusik CNH ale nezatracujem ine. Nemozem subjektivne zhodnotit ine znacky lebo s nimi nemam vlastne skusenosti, len dojem. Preto som aj zalozil toto vlakno, lebo sa chcem dozvediet viac aj o inych . . . A este k tym nepodarkom, je to presne ako pises, sused kupil fungel JD a 3 dni isiel do servisu - vyrobna chyba, to neznamena, ze vsetky su zle (ale nechcem o tomto rozprudit diskusiu). Aj NH ma vydarene modely a niektore by mali ist do srotu, tak je to u vsetkeho . . . A co Mc Cormick alebo Lidner ma dakto??

jinak MCCormiky tu v okoli jezdí take, MC, MTX XTX i ZTX a zatim jsem neslysel, že by s nimi mel nekdo nejake problemy, servis je tu s okoli vynikajici a vcelku snazivy, ty lidi tam znam, jak prodejce tak servismany, kdyz nepomuzou, tak aspon poradi abych mohl pomoct sam, nastesti to zatim nebylo moc potřeba
- Jaroslav Duchan
Já mám Landini Vision 95 s čelňákem Manip. K dnešnímu dni má najeto 1000mth a musím podotknout, že až na drobnosti byl bez poruchy. Nikdy jsem nevěřil, že s ním budu tak spokojený. Jedinou nevýhodou je malá kabina, a proto bych dnes kupoval spíše Mc cormicka.
Každý traktor je dobrý, ale ne vždy je tak dobrý mezikus mezi volantem a sedačkou!
- Jaroslav Duchan
Jo mám ho od Buška. většinou jezdím sám, ale když se mnou jede mladá tak si toho vyslechnu. Zrovna dnes jsem mluvil s Buškem a ten mi říkal, že Mc cormicky šli s cenou dolu. Prý stejný jako Lanďák akorád s větší kabinou. Mám se přijet podívat do Kralovic.
Každý traktor je dobrý, ale ne vždy je tak dobrý mezikus mezi volantem a sedačkou!
ja pouzivam sedacku spojezdce jako svacinovej stolek, spolujezdci radsi postoji venku na schodech (pokad se jen popojizdi) MCCormiky se mi taky libi, ale nejak tíhnu spíš k te modre, ja je na tom cenove vision? uvazoval jsem o 85tce visionu nebo powerfarmu jeste... máš na nekterem PVH? 95 vision stala pred třemi lety kdyz tu p.Bušek začínal asi 950 000, my vzali Legenda
- Jaroslav Duchan
Přední vývoďák nemám. V červenci ho budu mít dva roky. Stál 1 200 000,- včetně nakladače s lopatou. Také se mi líbí víc než tem cormick. Já mu říkám Milouš. Všem v okolí se líbí. Ta modrá mu prostě sluší. Do budoucna bych potřeboval tak 140 koníků abych mohl mít sekačku s kondíkem na předku i na zadku. Osmdesátku jsme nechtěli, protože je bez turba a Powerfarm je takový chudý.
sousedi mu rikaj modrej ptak, nevim jak na takovyhle osloveni přišly
takže ta cena by odpovidala jak jsem psal výš, na podzim sem kupoval 125 manip a stal 216 bez DPH a adapterů...takže kolem toho milionu by to bylo, me by ta 85ka stacila jako druhej traktor, mozna by postacil i ten powerfarm, jako druhej lehčí traktor kdyz mam jeste 7745 a 2x3011 (jednu bych dal pak pryč)

- Jaroslav Duchan
Ale ten Manip, to je nakladáček co? Na Laďáku mám 85 a v lednu jsem koupil ještě 75 na Zetora 6748 včetně adaptérů.
jj spokojenost maximalni, HON od te doby stoji
ja k nemu od p.Buška bral jen kleště na balíky, lžíci jsem si koupil v SMS rokycany, hladka 2m se zaviracim drapakem a sundavacíma bokama, byla drazší, ale nemuzu si ji vynachvalit. nejvic se mi libi, že to tlumeni vytlumi celej traktor, takže se vubec nerozhoupe, jako bych mel odpruzenou napravu

• Stránka 1 z 2 • 1, 2