kabina na crystalech
• Stránka 1 z 1
Re: kabina na crystalech
Nevím , nemůžu posoudit která kabina je lepší neb s traktory 120 45 až 16145 jsem měl možnost několik motohodin najezdit , ale s řadou 162 45 jsem jezdil pouze jedno odpoledne a myslím si že co se týká odhlučnění, tak nová malá hranatá kabina tohle neřeší.
Vlastní zkušenost za tu chvíli je: + lepší výhled na připojené nářadí a vůbec směrem dozadu
- malý prostor pro odkládání věcí ( pochopte jsem zvyklý vozit základní nářadí + hever + pajcr , svačina, termoska atd., atd.)
Vlastní zkušenost za tu chvíli je: + lepší výhled na připojené nářadí a vůbec směrem dozadu
- malý prostor pro odkládání věcí ( pochopte jsem zvyklý vozit základní nářadí + hever + pajcr , svačina, termoska atd., atd.)
Každý člověk má právo na můj názor.
Tou kabinou xx1 a xx2 myslej original kabinu typů (xx1) 8011-16045 a (xx2) 8111-16145 ?
Já myslim, že u těch 8011-16045 je lepší topení, protože je zabudovaný dole ve sloupku pro řízení a má odklápěcí střechu a u 8111-16145 je zas lepší, že zapínání světel, stěrače,... jsou nahoře,p o stranách má otevírací okna a má lepší střechu protože dá se do ní zabudovat filtrační jednotka.
Já myslim, že u těch 8011-16045 je lepší topení, protože je zabudovaný dole ve sloupku pro řízení a má odklápěcí střechu a u 8111-16145 je zas lepší, že zapínání světel, stěrače,... jsou nahoře,p o stranách má otevírací okna a má lepší střechu protože dá se do ní zabudovat filtrační jednotka.
Naposledy upravil rotez30 dne 31 pro 2008 21:45, celkově upraveno 1
Jo, tak s kabinou xx2 sem se setkal jen jednou, ale myslim, že by se tam dala líp udělat klimatizace, ale je zas o něco menší.
I to je řešení a dobré, pokud zrovna netaháš sečku, smykostroj nebo cambridge válce.
noto mi nevadí protože když dělam na jaře na poli se sečkou, brány atd. tak tady u nás je ještě dost chladno, tak jsem zavřenej. horší je to o senách neb o žních, a to už jsem zvyklej ze 70tky, tam mam v horku vysazený obě dveře aj ještě okno otevřené, a ani mě ten prach moc nevadí. večer skočíš do vany k tomu dvanáctečku a ne jednu a ráno znova do práce
Abych pravdu řek, sedí mi víc kabina na 161 45, prostorná, nemusíš se bát pohnout, abys něco nezapnul, nebo nevymáčk okno.(ze 162 se mi líbí jen horní palubka, mysleli už i na rádio normální, i na kazety, a hlavně je tam kam umístit repro. a ještě ten kastlíček na lékárnu nad zadním oknem
Když motor vrčí a kola se točí, neznamená že máša je na cajku...
tady u nás na horách se docela pěstuje. ješmeny tady moc nejdou. u nás se pěstuje hlavně tritikale, žito a oves. jinak jsem z orlických hor
• Stránka 1 z 1