Tak který je Váš favorit?
Můj favorit je John Deere 7020,8020. Svez sem se v 8120 a 8140, nikdy sem v ničem podobnym nejel, nemám s čim srovnávat. Na koukání a focení sou ty JD nádherný. Ale nerad bych opomněl jednu klasiku, na kerou nemaj žádný jiný mašiny, a to starý Zetory 120ky. Hlavně 12011,12045. Nevim čím to, ale ten zvuk jejich motoru je fantastickej a s ničím jinym není srovnatelnej. A tyhle mašiny když se rozjížděj, tak to je lahoda to poslouchat, jak tam perete ty kvalty. S převodovkama řazenejma pod zatížením tahle lahoda končí. Jasně že ty převodovky sou asi lepší, stejně tak i 120ka bez předku je špatně použitelná, ale ten zvuk, ten je jedinečnej.
- Jirka K.
muj favorit
Podle mě nejkvalitnější traktory jsou John Deere a Fendt (kombajny-Claas, řezačky-Claas).
Můj favorit je JD 7820.
Můj favorit je JD 7820.
- Kuba Medera
-
to s tebou souhlasím,ty motory nemaj chybu a vůbec je to dobrej stroj,u fendtu se mi zdá že má menší kabinu než kunkurence
- Kuba Medera
-
přesně tak já jsem pořád zastáncem traktorů john deere,sice se mi zdá že jsou ty traktory tak nějak stejné a liší se pouze designem,ovládáním a POŘIZOVACÍ CENOU
- Vojtěch Rada
-
Jsem zastánce opravdových jedniček ve svém oboru a tím jsou pro mě JCB Fastrac 3220plus a Challenger MT865.
1. jednoznačně Fendt devitistovkové řady.Viděl jsem pár nových fotek 936 a znám fendy osobně, němacká kvalita se nezapře, to co tady v horách dokázal s půdní frézou při úpravě lesních cest byl zářitek na který se nazapomíná
2. Fastrac 3220 super traktor na siláže a odvoz, horší je to v oraččce a přípravě, podle dostupných informací by ale 8250 měla být lepší, je to vidět už z toho, že má zadní kola větší jak přední a podobá se víc klasickému traktoru, jinak z vlastní zkušenosti s ježděním s 3220 jsem spokojen, dva fastraky s vozy krone nahradily dva torony plus odvoz
3. To je krasaveček jménem Massey Ferguson řady 8400 svezl jsem se v něm loni na orbě v Hustopečích, super zážitek
4 + pak nasledují ostatní traktory
2. Fastrac 3220 super traktor na siláže a odvoz, horší je to v oraččce a přípravě, podle dostupných informací by ale 8250 měla být lepší, je to vidět už z toho, že má zadní kola větší jak přední a podobá se víc klasickému traktoru, jinak z vlastní zkušenosti s ježděním s 3220 jsem spokojen, dva fastraky s vozy krone nahradily dva torony plus odvoz
3. To je krasaveček jménem Massey Ferguson řady 8400 svezl jsem se v něm loni na orbě v Hustopečích, super zážitek
4 + pak nasledují ostatní traktory
Já nemám žádného favorita,který by byl jediný ze všech,ale líbí se mi například John Deere 7920 nebo 7710,mno ale traktor který mě opravdu zaujal je Zetor PDC
a na pohled je i pěkný New Holland TVT,ale ještě jsem o jeho jízdních vlastnostech s nikým nemluvila,takže jeho kvalitu nedokážu odhadnout,však podle jeho ceny soudím,že je asi dost nadupanej 

- Jan Sedlák
Aaaha tak nemluvilA?
To je dobře že napsala taky křehká slečna....
No ale JD má v prospektech hodně obrázky traktorů co řídí ženy... no spíš měl. A fastrac se nelíbí? Napište jáký kombajn se vám líbí 

Děkuji
Děkuji chlapci,jsem ráda že jste mě tak vřela přivítali mezi sebe. Myslela jsem,že to bude spíš naopak,že mě spíš tady chtít nebudete. Jsem mile překvapena. Mimochodem je tohle bezva stránka,chválím moderátory a fotky,jsou fakt pěkný hlavně od Jirky