Modely 1:32
- Kuba Medera
-
zatím z lega,ale chci začít stavět z kovu,jinak mám ještě MX 255,ale za toho nemám nářadí jelikož všechny důležitý součástky jsem narval do toho podmítače
Dnes mi přišel model Case MXU 125 1/32,
ale jsem zklamanej z velikosti.Myslel jsem si ,že to
bude odpovídat mým představám,abych to mohl
zapřáhnout do svýho příslušenství z lega,leč bohužel.
Proto to nabízím k prodeji.Nevyndával jsem to ani z krabice
Je to od rc Ertl a nechal jsem si to poslat z Agrisu.
Stálo to 550 Kč.Dám to za 400 Kč + poštovný.
Když si o to někdo napíše co nejdřív,tak půjdu ještě o nějakou 10 Kč.
dolů.
Pište buď sem nebo na ph250@centrum.cz
ale jsem zklamanej z velikosti.Myslel jsem si ,že to
bude odpovídat mým představám,abych to mohl
zapřáhnout do svýho příslušenství z lega,leč bohužel.
Proto to nabízím k prodeji.Nevyndával jsem to ani z krabice
Je to od rc Ertl a nechal jsem si to poslat z Agrisu.
Stálo to 550 Kč.Dám to za 400 Kč + poštovný.
Když si o to někdo napíše co nejdřív,tak půjdu ještě o nějakou 10 Kč.
dolů.
Pište buď sem nebo na ph250@centrum.cz
- Zdenek Srytr
To Lukas p. Zdravim tě.
Mohl by si mi prosím tě poradit, kde přesně si ten model koupil? Já se tam byl podívat, ale moc jsem se v tom nevyznal.Proto, pokud by si byl ochotný mi poradit jak se dostanu na jejich nabídku.
Díky
Mohl by si mi prosím tě poradit, kde přesně si ten model koupil? Já se tam byl podívat, ale moc jsem se v tom nevyznal.Proto, pokud by si byl ochotný mi poradit jak se dostanu na jejich nabídku.
Díky
- Kuba Medera
-
ahoj Zdenku: jelikož vím,kde je maj na netu tak zkus http://www.agrics.cz
a tam najdeš v pravo case ih shop
a tam najdeš v pravo case ih shop
- Zdenek Srytr
Dík za tip. Já jsem myslel, že myslí stránky Agrisu.Můj omyl. Tuhle adresu znám. Ale přesto díky Kubo.
- Kuba Medera
-
nemáš za co,jo a kdyby si se chtěl podívat na modely ,tak zkus http://www.outbacktoystore.com mají tam skoro všechny modely ve všech měřítkách( 1:16 , 1:32 , 1:64)
- Zdenek Srytr
To Kuba. Ještě by mě zajímalo za jak dlouho ti model pošlou,jaké jsou konstrukce(palst, kov, kombinace), jakou máš s těmi modely zkušenost, pokud od nich nějaký máš, jak vysoké je poštovné a balné, jak probýhá placení a nakonec jaké jsou záruky při reklamaci.Třeba se mi tam velice zamlouvá Case IH CHX 620, ale bojím se vstoupit do neprobádané oblasti. Proto prosím o radu tebe nebo někoho jiného.
- Kuba Medera
-
modely od ERTLa jsou z kombinace kovu a plastu,jestli myslíš koupit si model na amerických stránkách,tak s tím nemám zkušenosti a ani si tam od nich nic kupovat nebudu,pouze se dívám na ceny a srovnávám je s našimi a taky si je prohlížím,velice mi to pomáhá ,protože třeba na zmiňovaném agricsu nemaj obrázky(pouze jeden) a tam jich mají daleko víc,než si něco koupím tak se o tom snažím co nejvíce zjistit na internetu
S modely to je trošku problém. Mám doma jednoho "angličáka" přímo z anglie. Je to Deutz Fahr Agrostar od výrobce Britains. Několik modelů různých značek a poslední dobou se rozrůstá sbírka modelů od BRUDER, nová řada je opravdu vydařená. Zatím mám Deutz Fahr Agrotron, Fendt Vario, Claas Lexion a návěs. Škoda že jsou tak drahé...Také mám modely, ale ted si nevzpomenu jaký to je výrobce, kombinace kov-plast a za ně mi otec udělal secí kombinaci s podvalníkem a otočný pluh(ve výrobě). Mám nafoceno. farmu mám docela rozsáhlou.
to Klon: Mohl bys mi prosím zaslat pro inspiraci některé tvé fotky zeměděské techniky (modelů) Díky Petr
vinarsky@tradeagri.cz
vinarsky@tradeagri.cz
- Kuba Medera
-
on má Fastrac natáčení obou náprav? jsem to ještě neviděl,ale brudery se mi stejně moc nelíbijou,vždyť ty traktory maj všechny stejný kola
- Jan Sedlák
Už mám doma Lexiona 480 a vyvážecí vůz. Nechávám si to na vánoce
Ani sem to nerozbaloval. Ještě mi chybí traktor do vyvážecího vozu, ty dva JD tam dávat nebudu. Příští rok plánuji NH CX nebo traktor TG, nejspíš od Ertla. Tenkrát jsem mohl TG vyhrát, ale vyšel na mě deštník.
Za chvíli budu muset stavět další skříň na to aby se dalo n aco dívat. Jo a jedna rada pro Kubu, zkus to nářadí dělat z Merkuru ne? Když sem byl malej měl sem ciferák a škodovku ze dřeva. Dostala pořádně zabrat tenkrát. Musela jezdit a jezdit.

Za chvíli budu muset stavět další skříň na to aby se dalo n aco dívat. Jo a jedna rada pro Kubu, zkus to nářadí dělat z Merkuru ne? Když sem byl malej měl sem ciferák a škodovku ze dřeva. Dostala pořádně zabrat tenkrát. Musela jezdit a jezdit.

- Kuba Medera
-
díky za radu,ale merkur zaprvé nemám,zadruhé je drahej a zatřetí můžeš na merkuru udělat hydrauliku,motor atd. ? 

- Jan Sedlák
Chtělo by to do toho Horsche tak TG. Uvidíme bude li na Techagru. Jinak ho bude tahat asi Massey Ferguson 9240 s dvoumontážkama. 

- Jan Sedlák
Díval jsem se na ten vyvážecí vůz, je to pěkny dělo. Je dost velkej, dvacet číel na výšku a třicet na délku. To bude chtít i traktor.
- Zdenek Srytr
Claas
Zdravim.Já si dneska koupil Claas ATLES 936 RZ a za to senážní vůz QUANTUM 6800 S.Oba modely jsou kovové od Universal Hobbies.Sehnal jsem to v Kněžmostě (Mladá Boleslav).Je to česká pobočka f. Claas, prodávají tam různé modely od různých firem.Příjemný chlapík a docela dobrý ceny.Můžu doporučit.Kdyby jste se chtěli podívat co mají, tak adresa je app.claas.com(to je přímo na Claas v Německu) a adresa na toho kluka je bartos@zena-mb.cz.
- Zdenek Srytr
Zdravím tě. To je divné, že ti to nejde.Tady je úplná adresa,snad ti to pomůže. http://app.claas.com/shop/de/framesets/modelle.html
Zpět na Modely zemědělských strojů