New Holland CSX
• Stránka 1 z 1
- Kuba Medera
New Holland CSX
nevím zda tu už téma ohledně této mlátičky je,já ho nenašel,proto zakládám,viděl jsem ji poprvé na Dnu techniky Agrotec,údajně nástupce TX 66 v lepším kabátě,je tam hodně prvků podobných nebo stejných co bylo na TX,proto věřím,že se na našem trhu chytne,tak pište svoje názory
Re: New Holland CSX
Model CSX od letošního roku plně nahrazuje i model CS. Největší rozdíl mez těmito typy je samozřejmě ve větším výkonu motoru, 4 bubnová koncepce, vyšší objem zásobníku a použití monitoru Intelli View. Navíc, první modely CS měli zapínání pohonů pneumatickými ovladači, ale protože se v praxi neosvědčily, byly časem nahrazeny za ovládání elektrohydraulické.
Každý člověk má právo na můj názor.
o CS mi ani nemluv mame CS660 a ty rozvadeci kostky na vzduch to je hotovy peklo prali sme se stim celou sezonu
to Oťas
Počky takže CSko končí?? To bych rád věděl. Jestli jo tak z jakého důvodu, velká poruchovost, malá prodejnost??
Počky takže CSko končí?? To bych rád věděl. Jestli jo tak z jakého důvodu, velká poruchovost, malá prodejnost??
Také vám dnešní moderní kombajny připadají příliš přetechnizované?
Ba dokonce se při jejich ovládání cítíte jak v kanclu? Máme pro vás elegantní řešení.
Kupte si KOLOSA!
SK 6 Kolos - kombajn bez kompromisů!!!
Žádejte u svých regionálních prodejců ÚPZT.
Ba dokonce se při jejich ovládání cítíte jak v kanclu? Máme pro vás elegantní řešení.
Kupte si KOLOSA!
SK 6 Kolos - kombajn bez kompromisů!!!
Žádejte u svých regionálních prodejců ÚPZT.
• Stránka 1 z 1