uzávěr diferenciálu 6718

uzávěr diferenciálu 6718

Příspěvekod beda22 » 28 úno 2009 15:59

Zdravím, chtěl bych poprosit o radu. Nedávno jsme pořídili relativně zánovní 6718. A možná vám to je trochu k smíchu, ale potřeboval bych poradit, jak použít uzávěr. Nikdy se mi nepodařil zařadit. Tak jestli je chyba na traktoru nebo ve mě. Vím že je to ten malý kulatý pedál pod pravou nohou, ale kdy a za jakých okolností ho zařadit? Jak? Nikdy se mi nesešlápl k podlaze a zřejmě dělám něco špatně. Mělo by podle prodávajícího fungovat. Díky za jakoukoli radu. Bez toho to je občas pěkně napytel.

Re: uzávěr diferenciálu 6718

Příspěvekod CBS » 28 úno 2009 19:33

Uzávieku môžeš zaradiť za jazdy, ak nie je veľký rozdiel v otáčkach kolies, ak jedno koleso stojí a druhé prešmykuje radiť iba so spojkou. Najlepšie to vyskúšaš na blate, alebo snehu pri mierne vytočených kolesách, pedál ide stlačiť kúsok a potom ako sa dostane zub na medzeru pedál ešte klesne cca 2cm, až vtedy je diferenciál uzamknutý.

Re: uzávěr diferenciálu 6718

Příspěvekod bold » 28 úno 2009 20:04

uzávěrku je opravdu lepší řadit při pomalé jízdě. Někdy se to postaví zub na zub-to pak nejde až dolů,teprve když se pootočí tak zaskočí a pedál mírně poklesne. Zásadně to tam nervat když traktor jedním kolem hrabe-sice to tam dostaneš ale životnost jde rapidně dolů.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet

Zpět na UŘ I