Náprava
• Stránka 1 z 1
Náprava
Kluci mám problém, máme doma Zetor 7011 a les máme v kopci (velkej kopec) potřeboval bych předek. Myslíte, že mám sehnat přední hnanou nápravu, kterou nemohu sehnat. Nebo jestli mám koupit starší zetor 7045 nebo 7245. Poradte děkuji moc.
Re: Náprava
Radši si kup rovnou 7245 než předělávat předek ,nejhorší na tom je že pokud je to fakt 7011 nemá v převodovce vložené kolo na přední náhon takže se musí rozebrat převodovka jenom kvůli tomu aby se tam přidalo kolečko ,ještě většinou někdo prodává přední nápravu ,ale už k tomu nemá tu převodovku kde se řadí přední náhon takže další zhánění taky nevíš jaká ta náprava je ,na traktoru s předkem ti to může předvést jestli vůbec funguje.Já osobně bych volil celý traktor s předkem.
pokud by byla nápravy + řazení za dobrou cenu a majitel středně zručný ( ne začátečník) tak se to dá i předělat- ale origoš předek je origoš předek
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
když už tady je to vlákno, zeptam se, jde misto hnane napravy dat nehnana? jedna se o 7745, jde mi o to ,jestli bez upravy nehnana naprava pasuje do konzole hnane napravy...
jde to konzola je stejná ,akorát nevím nestli by pasovala boční tyč řízení možná že by ji stačilo seřídit.
raadsej cely traktor ako to prerabat... treba trafit pomer velkosti prednych a zadnych kolies.a tie kolieska do prevodovky sa tiez vyrabali neviem ci nie az v troch variantach velkosti zeby sa nebil predok zo zadkom.ale vsetko je mozne urobit
- Tomáš Miška
souhlasím z pneumatikama a i z ozubenýma kolama ty kola byli myslím podle druhu předku já jsem to doma předělával a bylo to hrozný tam musíš mít i převudovku takovou aby ti ten kloub od kardanu nebouchal do převodovky a dneska lidi co prodávaj přední napravu tak je většinou posmrti já natom musel dělat ložiska klouby křížky všechny gufera tak mě to přišlo celkem na ranec tak radši scháněj celej traktor
• Stránka 1 z 1