Modely 1:32
- Zdenek Srytr
Přitom to nechápu.Musejí mít nějaký zásoby,ne?To mě nas.....A když se jich ptám,proč to trvá MĚSÍC, tak ti nic neřeknou.Napíšeš jim mail, protože tě zajímá co chystají nového a pan Keznikl, který to má na starost ti vynadá,že na maily neodpovídají a nejvíc ho zajímá to, že jsi mu zkazil jméno(místo z jsem napsal ž).Ještě se mu omluvíš a on ti pro změnu nic nenapíše.Gratuluji.
- Kuba Medera
-
to se mi ještě nestalo,že by to trvalo měsíc a víc,mně to přicházelo do 14 dnů,někdy i do týdne a jednou jsem si to objednal ve čtvrtek a přišlo to v úterý,takže si nemám na co stěžovat
Já už jsem si s něma taky užil, těch telefonátů, ani nemluvím, za mín nez měsíc mi jeste model neposali a kdyz jsem si letos na jare objednaval Cereu tak dosla po mesicu a pul a to jeste posahana takze jsem ju reklamoval a cekal zas mesic, do pytle mneli by si tam udelat porádek v tom jejich bordelu.
- Zdenek Srytr
No, já vím,psal jsi to Kubo,že ty máš pohodu.Přitom mají největší výběr.A já u nich objednával letos na podzim už 4 krát, pokaždý jsem čekal minimálně 3,5 týdne.
- Jan Sedlák
Hoši a já to posílal taky koncem listopadu a Lexion i s Horschem už sou doma
A vy ještě nemáte stroj? No toto 

- Jan Sedlák
Co vy skupiny? Kdo má víc kombajnů? S Lexem budu mít tři!
To víte, on to posílá přednostně stálým zákazníkům co mají špičkové farmy. takovým jak vy, co mají sem tam něco, mezitím Brudry atd. To ne, takový jako já mají přednost

Zpět na Modely zemědělských strojů