Zetor 8011
• Stránka 1 z 1
Zetor 8011
Chtěl bych si koupit traktor 8011 jaké s ním máte zkušenosti budu ho používat pro vlastní potřebu do lesa a na pole a nebo si mám koupit něco jiného poradte děkuji.
Re: Zetor 8011
No myslim si že jestli to chceš jen tak do lesa a na ňáký políčko tak je to zbytečně silný.
zbytocne silny ani nie aspon ma nejaku rezervu ale 8011 je podstatne lacnejsia ako nejaky majorec a potiahne toho o dost viac ja by kludne do tej 8011 siel pokial zozenies nejaku v pekno stave nemas sa coho bat a doma vydrzi vecne
Já bych to zas tak tragicky nevyděl. Z8011 se dá koupit již okolo 50tis v pěkném stavu, je to silný a pohodlný stroj, hodně potáhne a díly jsou na něj levné. Pokud by jsi uvažoval o slabším Zetoru,něco od 5711 do 7711, tak ti vyjdou na jednou tolik i víc. Na druhou stranu,když někdo bude tvrdit že Crystal hodně žere, tak se zas budu ptát, za jak dlouho propálíš těch 50tis v naftě kolem baráku? Já bych do toho šel. Ale to si musíš rozhodnout už sám.
Já osobně jsem koupil své ZT303,taky kolem baráku a příležitostné práce, všichni tvrdili,že mně to sežere,že to žere jak rakovina a mnoho další nesmyslů. Má volba byla jednoduchá, chtěl jsem traktor s předním náhonem vě výkonu 80-120koní. V té době takový Zetor 8045-12145 stál přes 250tis, což bylo na mně moc. Pak jsem narazil na ZT303 za 35tis,v té době to byla šrotová cena,tak jsem to riskl a nelituji.
Co víc dodat, volba traktoru je jen otázkou priorit.
Já osobně jsem koupil své ZT303,taky kolem baráku a příležitostné práce, všichni tvrdili,že mně to sežere,že to žere jak rakovina a mnoho další nesmyslů. Má volba byla jednoduchá, chtěl jsem traktor s předním náhonem vě výkonu 80-120koní. V té době takový Zetor 8045-12145 stál přes 250tis, což bylo na mně moc. Pak jsem narazil na ZT303 za 35tis,v té době to byla šrotová cena,tak jsem to riskl a nelituji.
V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí
poulm píše:Já bych to zas tak tragicky nevyděl. Z8011 se dá koupit již okolo 50tis v pěkném stavu, je to silný a pohodlný stroj, hodně potáhne a díly jsou na něj levné. Pokud by jsi uvažoval o slabším Zetoru,něco od 5711 do 7711, tak ti vyjdou na jednou tolik i víc. Na druhou stranu,když někdo bude tvrdit že Crystal hodně žere, tak se zas budu ptát, za jak dlouho propálíš těch 50tis v naftě kolem baráku? Já bych do toho šel. Ale to si musíš rozhodnout už sám.
Přesně tak to je...
mildos píše:Takže si ho koupím a hotovo at si káždé říká co chce prostě ho chcu
moja rec ked ho chces tak si ho kup na domacu potrebu ta vydrzi vecne
Tak už sem si ho koupil je v sice v hrozným stavu ale mě to vůbec nevadí všechno se dá zpravit.Jen se chcu zeptat jak je to s tím násobičem samozřejmě nefunguje ale náhon funguje čím by to mohlo bít traktor pravděpodobně dlouho stál poradte.
Mohol si trocha obšírnejšie popísať, prečo nejde. V prvom rade si zisti, či ti ti to jazdí na veľkej, alebo na malej. Veľa traktoristov nevedelo ako sa má používať a tak ho odpásli a aby im to nejazdilo na malej, väčšinou ho zavárali. popozeraj si príspevky v tejto sekcii, alebo v sekcii dílna nájdeš kopu rád ako funguje násobič a ako nájsť poruchu, atd, všetky Crystale majú funkciu násobiča rovnakú. http://forum.farmweb.cz/viewtopic.php?f=158&t=3384
mildos píše:Tak už sem si ho koupil je v sice v hrozným stavu ale mě to vůbec nevadí všechno se dá zpravit.Jen se chcu zeptat jak je to s tím násobičem samozřejmě nefunguje ale náhon funguje čím by to mohlo bít traktor pravděpodobně dlouho stál poradte.
To máš pravdu že všechno se dá opravit- ale za jakou cenu. Uvidíš sám, pak napiš kolik jsi do toho nacpal a kolik stál.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
Pak napíšu stál mě 30tis.Nemáte někdo fotku jak drží ramena na crystalu jak sou tam ty tisicihrany?pošlete mě to na email milanyamaha@seznam.cz
Tak okolo baráka znamená co? Jako zetor 80 11 je na těžké práce a na zahradu není. Je sice silný ale humpolácký ale spotřeba není tak hrozná. Já spíš bych volil zetor 50 11 až zetor 77 45 Ale stačit ti bude í 6911
Chtěl bych se zeptat jak nastartovat Crystala za mrazu tak okolo -7°C. Baterku máme dobrou ale neche chytat. Máme Supra a 5511a tam se vytahne čudl a dá se tomu čuchnou zapálenej hadr a chytne to v pohodě. Ale u Crystala čudl neni (nebo je nějak automatickej) a vubec se tomu nechce. Poraďte jak to děláte.
U krystala to má automatický přidavač. Pokud budeš jezdit v zimě tak doporučuju koupit ořívací tělísko (1000W). Dáš hodinu předem nahřát a je po problému.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
Chtěl bych se zeptt jesly máte někdo v 8011 rádio jak ho máte uchycené mohly by ste sem hodit foto dík moc.
• Stránka 1 z 1