kolesa na zetor 6911
• Stránka 1 z 1
kolesa na zetor 6911
chcel by som vediet ci su na zetor 6911 aj nejake zmensena kolesa nehmesti sa mi totiz do garaze a chce ho zrepasovat
diky za odpove hosi 

Naposledy upravil gaboo12 dne 29 zář 2010 17:18, celkově upraveno 1
Re: kolesa na zetor 6911
gaboo12 píše:chcel by som vediet ci su na zetor 6911 aj nejake zmensena kolesa nehmesti sa mi totiz do garaze a chce ho zrepasovat
Treba sa skúsiť poobzerať po kolesách z nejakých menších nákladiakov, na Crystála pasujú disky z V3S, IFA,... alebo spusťiť pneu na minimum, prípadne ak budeš rozoberať kolesá, natlačiť ho iba na diskoch. Alebo položiť zadok na masívnejšiu stolicu na kolieskach ako sa používa pri rozpájaní motora od prevodovky.
tak tam najed na holych diskach kdyz pojedes po fosnach tak se jim nic nestane
ufoukni, zajeď nebo vyjeď, nafoukni
nebo sklápěcí kabinu??

Každý pokrok jde pomalu,ale ani Řím nepostavili přes noc!
CBS píše:gaboo12 píše:chcel by som vediet ci su na zetor 6911 aj nejake zmensena kolesa nehmesti sa mi totiz do garaze a chce ho zrepasovat
Treba sa skúsiť poobzerať po kolesách z nejakých menších nákladiakov, na Crystála pasujú disky z V3S, IFA,... alebo spusťiť pneu na minimum, prípadne ak budeš rozoberať kolesá, natlačiť ho iba na diskoch. Alebo položiť zadok na masívnejšiu stolicu na kolieskach ako sa používa pri rozpájaní motora od prevodovky.
nevis o neja kich kolesach z v3s

slava píše:z v3s tam nepasujou ty pasujou na supra

kuknem na nete rozmeri dik za radu

Šíny píše:Zvětši vrata:-) já dneska z vratama skončil
zvecsit vrata zvecsit vrata to neni take jednoduche su az po strechu

Naposledy upravil gaboo12 dne 29 zář 2010 21:30, celkově upraveno 1
a co z 25 A su mensie len neviem ci pasujugaboo12 píše:slava píše:z v3s tam nepasujou ty pasujou na supra![]()
![]()
kuknem na nete rozmeri dik za radu![]()
![]()

- traktorpotahyborek
Jedině kultivační 9x32. Na UŘ I nepasuje nic. Totožné rozteče má Z 25,Z50 Super,UŘ II,UŘ III,E 512,E 514,E516 a Claas Dominátor. To znamená,že z těchto strojů tam nic nedáš.
• Stránka 1 z 1