Ministr zemědělství
• Stránka 1 z 1
Ministr zemědělství
Tak co říkáte na nového ministra zemědělství? Odborník na slovo vzatý, už vidím jak bude bojovat za nás zemědělce. 

Každý člověk má právo na můj názor.
Re: Ministr zemědělství
většina horních nadlidí je dobrá na cokoliv, hlavně aby měli teplé místo u koryta. Jde jen o to, nám nějak nalhat, že to dělají hlavně pro nás a pro naše dobro.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
Asi se shodneme, že posledním trochu slušným ministrem našeho resortu byl p. LUX, Gandalf a ostatní pakáž nadělali více škody nežli užitku. Pan Fuksa se snažil a začínalo to být vidět, pohužel, takoví lidé nemužou být "nahoře" potřeba.... V ostatních resortech prokazatelně lidi kradou, uzavírají nevýhodné tendry a na svém místě jsou stále... takže asi tak 

Souhlasím, posledním slušným byl Lux (i politikem). Problém je, že pokud bude co rozkrádat, tak se to rozkrádat bude. Bohužel je vytvořen takový virtuální systém, kde tyhle možnosti jsou celkem velké (dotace atd). Buďme rádi, že to nedali Knížákovi , který může také řídit vše od atomové ponorky po zeměkouli
.

Překovejme meče v pluhy a naopak
Zrovna v době kdy má EU plánovat další strategii vývoje evropského zemědělství na roky 2013-2020 kde za každý stát má jednat ministr zemědělství....,zajímavá náhoda
mám sto chutí s pozemky a dobytkem požádat o politický azyl klidně i v Polsku,tam si toho určitě vydupají stokrát víc než mi tady u nás v Banánystánu 

Co dodat? Co se ještě musí stát, aby se už něco hejblo! To nás Čecháčky asi fakt musí kopnout do koulí, jinak si necháme v klidu sr.t na hlavu! Navrhuju svrhnout atomovou bombu na Prahu. Problemy budou vyřešeny! 

• Stránka 1 z 1