GO zetor 7045
• Stránka 1 z 1
- Pepa Josef
GO zetor 7045
čus,potřeboval bych poradit kde jste si nechávaly dělat kompletní generálku motoru (vyvložkování atd..) a jak stím jste spokojeni,jízdní vlastnosti,spotřeba a tak...dík
Re: GO zetor 7045
Výměnu vložek G.O. hlav, kontrolu kliky (byla ok tudíž nepřebrušovaná) Včetně přestavby na turbo jsem dělal doma a spokojený jsem 

Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
- Pepa Josef
tak doma to sám nedam,a na terbo to předělávat nebudu přijde mi to drahý a já to nevyužiju zatim...potřebuju hlavně ten motor protože mi fouká vzduch do oleje a ten mi pak teče ven tak tam musim vždycky něco na orbu dolejt a moc to hlavně už netahne je tam už nákej ten pátek...ale dík
Pepa Josef píše:tak doma to sám nedam,a na terbo to předělávat nebudu přijde mi to drahý a já to nevyužiju zatim...potřebuju hlavně ten motor protože mi fouká vzduch do oleje a ten mi pak teče ven tak tam musim vždycky něco na orbu dolejt a moc to hlavně už netahne je tam už nákej ten pátek...ale dík
http://www.renova.cz/44402/oprav-motoru-ur-i-a-ur-2/
Zetory dělají jako na běžícím pásu. Chce se ale pořádně domluvit, co je potřeba udělat.
záleží odkud jsi a taky jestli chceš komplet GO nebo jen ty vložky (předpokládám špatnou kompresi a dobré tlaky při mazání)
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
Ahoj, odkud si ? Znám super tátu se synem z Českých Budějovic, dělali mi E 512 už je to 3 roky a bomba. Výměný fond bych nebral. Jo ten Malec Kadlec jsou taky dobří, nechá se tam domluvit že ti opraví tvuj motor. U vým. fondu ti tam vědšinou daj kliku na posledním výbrusu, tu lepší si nechaj pro známé.
- Pepa Josef
já sem od rokycan právě sem uvažoval otom výměnim ale když to tak řikáš tak něco by natom pravdy bejt mohlo,ty máš 512 píšeš já taky mam jí s drtičem sem se chtěl žeptat co děláš proto když drtíš aby se to nehřálo tolik?
• Stránka 1 z 1