Servis John Deere
• Stránka 1 z 1
Servis John Deere
Zdravím ve spolek.Dostal jsem dobrou nabídku na traktor teto značky.Budu rád za každý názor co se servisu týče.jak jste spokojeni.předem dík.
Re: Servis John Deere
připojuji se k dotazu, pokukuju po 7530...resp. mi ji prodejce shání v zahraničí
Zdarec,mám už druhý traktor této značky a mohu potvrdit co se týče servisu tak si hodně na něm zakládájí ,sice jsem z druhé strany republiky (Ostrava),ale servisní střediska jsou prostě alespoň u mne bez chyby .
bigbul píše:Zdarec,mám už druhý traktor této značky a mohu potvrdit co se týče servisu tak si hodně na něm zakládájí ,sice jsem z druhé strany republiky (Ostrava),ale servisní střediska jsou prostě alespoň u mne bez chyby .
Taky jsi to koupil z agrotip opava?Nevím jak se to mohlo stát.Zažraný zetorista a já si koupil jelena.Tak jsem zvědav.
Jarek píše:bigbul píše:Zdarec,mám už druhý traktor této značky a mohu potvrdit co se týče servisu tak si hodně na něm zakládájí ,sice jsem z druhé strany republiky (Ostrava),ale servisní střediska jsou prostě alespoň u mne bez chyby .
Taky jsi to koupil z agrotip opava?Nevím jak se to mohlo stát.Zažraný zetorista a já si koupil jelena.Tak jsem zvědav.
Zdravím Vás, smím vědět pro jaký traktor jste se od John deere rozhodl,mám nabídku na 6230 standard s TLS za 1325000,- tak by mne zajímala vaše zajímavá nabídka, pokud se jednalo o obdobný traktor. Děkuji Jarda.
Zdarec,letos jsem koupil JD 6534 Premium za nějakých 1 745000,měnil jsem ho za 6430 standart a musím konstatovat ,že rozdíl je poznat a hodně mne překvapila spotřeba při orbě kde jsem se dostal na nějakých 14l oproti 18 se starým ,takže zatím spokojenost
bigbul píše:Ahoj,já spolupracuji s firmou Lukrom a jak jsem psal servis perfektní.
O nich jsem taky zaslechl. Já naopak můžu doporučit Dagros, profi přístup, rychlý servis, žádný problém. Ty chalpi se fakt vyznaj, je to rozhodně efektivnější, než kdybych se v tom hrabal sám. http://www.dagros.cz/servis-zemedelske-techniky
• Stránka 1 z 1