Lahká hnacia naprava ZETOR 7045
• Stránka 1 z 1
- 120milan45
Lahká hnacia naprava ZETOR 7045
Mam jeden problem kupil som Zetor 7011 prerobeny na 7045 na ktorom je lahka predna naprava z 5748 ked snim orem alebo je inak zatazeny tak ako keby seka cela predna naprava . mislel som si ze tam budu v prednej naprave vylamane nejake zuby ale neni su vsetko ako nove . skusal som to zretazou zaviazat o strom a pustil som predny nahon a on sice hrabal ale nie plinulo ale sekal a chcel by som vediet prečo ???? Za radu vopred Dakujem 

- Ondřej Novák
-
Re: Lahká hnacia naprava ZETOR 7045
musíš napsat co to konkrétně dělá... je to jako když v ní přeskakujou zuby, chvíli jde, pak jakoby prokluzuje a netáhne, ozývají se z ní nějaké zvuky a podobně?
pokud ji zkusiš zapnout na měkkém povrchu( např. písek, kyprá půda) má tendenci jet rychleji nebo pmaleji než zadní kola?
jaký je rozměr předních a zadních kol?
pokud ji zkusiš zapnout na měkkém povrchu( např. písek, kyprá půda) má tendenci jet rychleji nebo pmaleji než zadní kola?
jaký je rozměr předních a zadních kol?
Když osladit, tak Crystalem...
zvednout jednu stranu (předek i zadek) křídou udělat značky zařadit předek a otočit o jednu otáčku. Přední kolo musí být "rychlejší". Pak zvednout přední nápravu a ručně pootočit kolem. Zjišťovat klepání, cukání, a pod.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
My máme doma zetora 5645 a ten má podle mě tu samou nápravu jako máte vy a když třeba zapadnu tak mi ty kola taky jakoby škubou dělá to už dvacet let takže pokuď tam něco nechrastí nebo nemlátí tak bych to moc neřešil anebo tam dát těžší nápravu.
ta naprava ma myslim pretezovaci spojku ktera muze prokluzovat nebo se mylim
slava píše:ta naprava ma myslim pretezovaci spojku ktera muze prokluzovat nebo se mylim
Ano je tam vícelamelová spojka, pokud nepovolí ona, povolí poloosa

tak to si prave myslim ze to skubani muze byt prokluz spatne serizene nebo opotrebovane spojky
Tak jestly je opotřebovaná tak je to docela problém ,protože se na tenhle typ nápravy špatně schánéj náhradní díly.
- 120milan45
Dakujem za rady zajtra idem stim orat uvidi sa ako to pojde 

- 120milan45
newiete kto predaava tu preklzovu spojku lebo som zistil ze vtom bude chyba a nemozem ju zohnat
lehkou napravu jsem nikdy nerozebiral tak nevim jestli je toto ona http://www.zetor-shop.cz/cz/menu/2026/n ... lehka-osa/
- Ondřej Novák
-
ta spojka je válec asi 10 cm průměru a 15cm dlouhá, před půl rokem jsem prodal 5645 a ta spojka mi nová zůstala doma. Dal jsem ji na bazos a zdálo se ze mi utrhnou ruce, takže se asi bude spatně schánět... 

Když osladit, tak Crystalem...
- 120milan45
Ja som to rozobral a ta spojka sa da dotiahnut tak som ju dotiahol a zatial to funguje ako ma
- 120milan45
o tom som sa rozpraval z jednym mechanikom a on povedal ze ta spojka sa prisposobi a nemaly by sa odtrhnut
• Stránka 1 z 1