Brzdy 7211
• Stránka 1 z 1
Brzdy 7211
zdravim serizuje se na 7211 krok pedálů? kdyz mam spojeny tak levy kolo brzdi min, pravy smykem a kdyz je rozpojim a brzdim kazdy zvlast tak smykujou obe jen to levy ma na pedalu delsi krok.odvzdusnovali jsme jak blazni prolili sme tim celou brzdovku a porad to levy nechce brzdit nevíte čim by to bylo?
Re: Brzdy 7211
ok díky za ujištění, nekoumal sem jak sou tam spojeny ty pistky, ale vim ze u 69 to tak je 

7211 má dva brzdové válečky (ovládací) na každé kolo zvlášť, má vyrovnávač brzdového účinku.
mám pocit že 69 má jeden válec ovládací a pak pod sedadlem páčku kterou se to dá přepínat.
Tudíž je to poněkud odlišný systém. každopádně u obou se musí dát seřídit vůle na pedálech.
mám pocit že 69 má jeden válec ovládací a pak pod sedadlem páčku kterou se to dá přepínat.
Tudíž je to poněkud odlišný systém. každopádně u obou se musí dát seřídit vůle na pedálech.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
ten prepinac pod sedačkou má třicítka, čtyřicítka a moje 69 má dvojitý pedály dva válečky zatim jsem 69 s jednim pedálem a přepínánim pod sedačkou neviděl
Tak to sorry. Já se hrabu v "červené" řadě a pak až ve stařenkách typu svoboda,škoda30 a pod. 69 jsem viděl naposledy před 15lety 

Dobrý den, seřizoval jsem ruční brzdu u Z 72 a když jsem jí seřídil přestala se mi vrace. Zkoušel jsem to rozhejbávat na hřídely co spojuje levou a pravou stranu a je to pořád stejný. Nevěděl by prosím Vás někdo co stím
kde jsi ji seřizoval? na pásu nebo na táhlech
holt rozčepovat a zjistit co se nechce vracet, někdy bývá kouslá hřídel, někdy lanovod, a někdy je to uvnitř.
- Láďa
Ta nopžní brzda mě taky zlobí u 5245 . vše nové a v cajku a stejný problém. A ta ruční co pomocná vratná pružina? Není prasklá? Taky jsem to řešil.
• Stránka 1 z 1