Vyfuk na 7745
• Stránka 1 z 1
Vyfuk na 7745
Zdravim, chci koupit novy vyfuk na 7745, je lepsi koupit normalni hranaty, ten mam nyni, nebo koupit ten doutnik.
Re: Vyfuk na 7745
Na doutník byste musel vyměnit i koleno...nebo cele potrubí- ted nevim jestli to je v kuse nebo zvlast.... doutník dle mého názor méně praská...
neznalek píše:Na doutník byste musel vyměnit i koleno...nebo cele potrubí- ted nevim jestli to je v kuse nebo zvlast.... doutník dle mého názor méně praská...
mně doutnik hodně rychle zrezavěl byl to original na 6340 mněl hezči zvuk jak hranatej ale daly jsme hranatej smaltovany protože ležel doma muselo se mněnit koleno
po každe když vydim traktor s doutnikem tak je dost zhnilej moc slabej plech a špatna barva
když to nejde vem kladivo
Na doutník je potřeba jen jiné koleno - s dvěmi dírami spojením k výfuku.
Já osobně mám na zetorech jak hranatý, tak doutník a můžu říci, že doutník je z prostoru kabiny méně hlučný.
Já osobně mám na zetorech jak hranatý, tak doutník a můžu říci, že doutník je z prostoru kabiny méně hlučný.
Samí vole, ale stádo nikde ...
mně doutnik hodně rychle zrezavěl byl to original na 6340 mněl hezči zvuk jak hranatej ale daly jsme hranatej smaltovany protože ležel doma muselo se mněnit koleno
po každe když vydim traktor s doutnikem tak je dost zhnilej moc slabej plech a špatna barva
Tak z mé zkušenosti kupuju jen smaltované výfuky, sice jsou dražší, ale vydrží hodně
Samí vole, ale stádo nikde ...
Ja bych volil vyfuk smaltovany pac jsem videl ten barveny a byl celej opalenej a rezatej. A jeste jsem slisel nazor ze doutnik motor dusi, ale to mel dotycny namysli asi ten stim lapacem jisker.
• Stránka 1 z 1