siloměrný čep
• Stránka 1 z 1
siloměrný čep
Zdravím ve spolek, dávám po požáru dohromady Forterru 105. Už to mám skoro hotové, ale mám jeden problém, potřebuji napojit kabely siloměrných čepů na svazek hydrauliky a nemůžu nikde zjistit jak napojit konektor. Svazek hydrauliky jsem dával nový, ale nechce se mi kupovat oba čepy když by stačilo napojit kabel a zapojit nový konektor který stál pár korun. Bohužel na rozdíl od jiných kabelových svazků nejsou kabely u siloměrných čepů nijak označené.
Nevíte někdo jak to zapojit, nebo nemáte někdo třeba starší čep kde by se to dalo proměřit? Všem děkuju za případnou radu nebo pomoc.
Venca
Nevíte někdo jak to zapojit, nebo nemáte někdo třeba starší čep kde by se to dalo proměřit? Všem děkuju za případnou radu nebo pomoc.
Venca
Re: siloměrný čep
Na siloměrném čepu bude asi nalepený tenzometr, takže je asi jedno jak to zapojíš. Důležité je aby to nebylo probito na kostru
Překovejme meče v pluhy a naopak
Na siloměrném čepu není nic, ale uvnitř čepu. Zevnitř vede tří pramenný kabel do konektoru který se připojuje na svazek hydrauliky. Takže předpokládám že to jedno nebude.
Jsou tam tenzometry. Zkus se zeptat zde http://www.lukas-tenzo.cz/?i=387/opravy-silomeru
Překovejme meče v pluhy a naopak
Mám doma dva čepy, ze 11741, kouká z toho kabel s trojsamcem. dej sem email a já ti pošlu foto.
• Stránka 1 z 1
Zpět na UŘ III - Proxima, Forterra, Maxterra......