autovleky BSS a přestavby na traktorové
Re: autovleky BSS a přestavby na traktorové
Andy235 píše:Zdravím. Chcem sa spýtať či pri pretypovaní autovleku na traktorový vlek treba meniť dvojmontážové kolesá za balónove pneumatiky. Vpred vďaka za info
Je potřeba dodržet údaje uvedené v TP, pokud si tam necháte zapsat alternativní pneu (balony) tak je můžete vyměnit.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
Zeptám se, je možný při přestavbě přetypovat autovlek na 60km/h? Jde mi o to, že doma máme liazku a 18.13 vlek a časem by jsme asi chtěli staršího fastraka. Podle mě by to jít mohlo, jen si myslím, že už asi budou chtít, aby vlek měl abs. Je to sice kravina, protože teď jezdí 80 bez ní, ale úřední šiml je všemocnej.
Když něco nejde vem kladivo,
když to pořád nejde, vem větší kladivo
a když to ani pak nejde, přečti si návod.
když to pořád nejde, vem větší kladivo
a když to ani pak nejde, přečti si návod.
traktorový vlek max 40. pokud má víc tak není traktorový.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
Je tu nekdo kdo má dodelavany silentbloky na perech na 17.13? vepredu i vzadu? zmerili byste mi prosim výšku od placky k gumě? diky.
koprkam píše:Zeptám se, je možný při přestavbě přetypovat autovlek na 60km/h? Jde mi o to, že doma máme liazku a 18.13 vlek a časem by jsme asi chtěli staršího fastraka. Podle mě by to jít mohlo, jen si myslím, že už asi budou chtít, aby vlek měl abs. Je to sice kravina, protože teď jezdí 80 bez ní, ale úřední šiml je všemocnej.
Firma RAMAT servis dokáže přestavět cokoli.