zetor 6911
• Stránka 1 z 1
- Zetor 5511
zetor 6911
Dobrý večer. Mám dotaz ohledně spojky na zetor 6911.Když chci zapnout náhon a zmáčknu pouze spojku, tak tam zařadit nejde..spojka nevypíná, ale mam tam na podlaze na levé straně jakoby druhou ruční brzdu a když tu páku zatáhnu na 1 zub (více jich nemá), tak tam jde normálně náhon dát. Chci se zeptat jestli je to normální, protože do teď sem delal se zetorem 5511 a připutovala k nám 6911 a tak sem u ní malinko neználek. A když chci vypnout náhon, třeba abych jenom někam popojel např. s rotačkou...Můžu jet s tou pákou zatáhlou, aby se mi netočil náhon, nebo musím vyhodit náhon a pak zase dát tu páku k podlaze? děkuji moc za odpovědi

Re: zetor 6911
Ta páka, o které mluvíš, je náhonová spojka
používat jen k zapnutí nebo vypnutí náhonu, nikdy ji nenechávat zataženou zbytečně dlouho 

- Zetor 5511
Děkuji moc...
. Ještě že jsem se zeptal...

paku rucniho vypinani vyvodu je mozno nechat zatazenou max. 5 min. tak je uvedeno v navodu ale me se zda i tech 5 min. dost dlouha doba je to vlastne to same jako bys mel zarazenou rychlost a stal na spojce to bys asi takovou dobu nedelal jinak vyvod kdyz neni zatizeny tak se da vypnout i bez spojky pripadne trochu pridat plyn a ubrat a v tom okamziku kdyz se odlehci tak presunout paku vyvodu do neutralu na ty 69 se mi zda to umisteni paky logictejsi nez na 70 tam je smerem dozadu a levou rukou se mi ji nedari odjistit ale mozna to nevyhovuje jenom me
To je páka jen na přejezdy když zmáčkneš spojku tak aby se náhon točil ale moc nepoužívat bůch ví kdo s tím co dělal.......
Takze je to vlastne normalne, ze noznou spojkou sa nevypne nahon? ved to by malo byt prepojene. Mam Zetor 6245 a nefunguje mi to ani s noznou spojkou ani s pakou odkedy sme rozoberali a menili spojku, zrejme sme tam daco zle poskladali. Odvtedy ak chcem zapnut nahon, tak musim ubrat otacky az skoro dochne traktor... a to sa mi vobec nepaci.
Setko ide okrem vypnutia nahonu. Vie mi niekto poradit, kde moze byt chyba a ci sa to da opravit bez toho aby isiel znova traktor napoly?
Setko ide okrem vypnutia nahonu. Vie mi niekto poradit, kde moze byt chyba a ci sa to da opravit bez toho aby isiel znova traktor napoly?
vyměnili jste i vypínací packy? Je víc druhů.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
• Stránka 1 z 1