zetor 7745 zajištení agro haku

zetor 7745 zajištení agro haku

Příspěvekod Ratiboric » 27 lis 2011 15:36

Zdar u 7745 se my vyhíba do strany zajištení agro haku nejvíc u toho tahla co vede do kabyny nekdy to nechce ani zaskočit a občas to vypadavá a z plnym navěsem je to dost nebezpečny
Naposledy upravil Ratiboric dne 03 pro 2011 18:17, celkově upraveno 1

Re: zetor 7745 zajištení agro haku

Příspěvekod Ladislav » 28 lis 2011 22:00

To je ale sranda. Když to neumíš opravit sám, tak za to zaplať někomu, kdo to umí. Rozjetej 8000l fekál (nevím, co taháš) by mohl přeorat silnici + pošrotovat nějakou rodinku v Octavii, co pojede v protisměru. To se ale většině lidí moc nelíbí a už vůbec ne policajtům...
Ocelák a Konkor, nejlepší kámoši!

Příspěvekod bold » 29 lis 2011 15:00

nejspíš je to vymlácené, tudíž vyvložkovat nebo vyměnit. na závěsné zařízení je potřeba brát ohled.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet

Příspěvekod Ratiboric » 03 pro 2011 18:17

jezdím jenom po polnačkach žadnej provoz žadní chodci takže klid ladislave ten smajlik jsem tam dal omylem a není to vybity uz jsem to rovnal ale děla to furt nechce zaskočit nekdy ani vyskočit

Příspěvekod Ladislav » 03 pro 2011 18:29

Ahoj. Nebyl tam totiž náznak jakýhokoliv dotazu, tak jsem měl dojem, že jsi založil vlákno po pár lahváčích :lol: Já hák nepoužívám vůbec, takže to pro změnu nejde ani otevřít/chtěl jsem to jen tak pro ni za nic zkusit a ouha. Co třeba seřízení a promazání toho mechanismu? Nemysli si, že tě podceňuju. Přiznám se, že už jsem se kolikrát pekloval :evil: s věcičkou, která nakonec stačila namazat. Funguje to normálně a najednou si to postaví hlavu. Konkor na zarezlý části a šroubky nebo silikonovej olej mám v traktoru pořád.
Ocelák a Konkor, nejlepší kámoši!

Příspěvekod bold » 03 pro 2011 20:30

je úplně jedno kde jezdíš, pokud ti vyskakuje jakýkoliv závěsný element tak je to o velký průser
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet

Příspěvekod Ratiboric » 03 pro 2011 22:52

dobry nic se něděje ješte se navěs neodpřahl jen vyskočí agro hak ze zajištení a klesl truchu niže ale n navěsu jsou většínou kolo truchu vzadej takže by muselo bejt naloženo vyce na zadku nebo přejet nakej hrbol aby se navěs vyskočil za agrohaku skoušel jsem to mazat konkordem i olejem a vazelínou ale zajištení se vyhíba stale do strany uz jsem to rovnal ale budu to muset vyřešit nejak jinak stejně vozím z tymhle traktorem jen silaž a v baliky jinak skoro nevyužívam jelikož je to traktor na maly trasi protože skače jako koza a to jede jen 25 kdyby jel ryclejc vypadly by my zuby

Příspěvekod miki » 04 pro 2011 14:00

Ratiboric píše:dobry nic se něděje ješte se navěs neodpřahl jen vyskočí agro hak ze zajištení a klesl truchu niže ale n navěsu jsou většínou kolo truchu vzadej takže by muselo bejt naloženo vyce na zadku nebo přejet nakej hrbol aby se navěs vyskočil za agrohaku skoušel jsem to mazat konkordem i olejem a vazelínou ale zajištení se vyhíba stale do strany uz jsem to rovnal ale budu to muset vyřešit nejak jinak stejně vozím z tymhle traktorem jen silaž a v baliky jinak skoro nevyužívam jelikož je to traktor na maly trasi protože skače jako koza a to jede jen 25 kdyby jel ryclejc vypadly by my zuby

Prosím Tě, nezlob se, ale už kolikátý tvůj příspěvek (nejen v tomto vlákně) je napsaný tak, že se musí hodně luštit (jak po stránce slohové, tak i gramatické). :( Pokud jsi cizí státní příslušník, tak smekám a omlouvám se.
Ale pokud ne, tak prosím tě s tím něco dělej. Kolikrát to nemá ani hlavu ani patu. Každému občas ujede nějaké to písmenko. :)
Jen malý příklad :lol:
Propustit ne, popravit.
Propustit, ne popravit.
Překovejme meče v pluhy a naopak

Příspěvekod Ratiboric » 04 pro 2011 21:47

přiznavam ale ty poslední jsou nejhorší ty předchozí uz dou protože jsem to psal večer a chtelo se my spat

Příspěvekod franta » 08 pro 2011 19:16

mne se jednu ten hak zlomil a neni to zrovna přijemny zažitek naštesti seto stalo v lese ale i tak sou zažitky ktere mit zrovna nemusim doporučuji opotřebovane dili zrovnat vimenit za nove o te doby mam vlek zajišteny i pořadnym řetezem

Zpět na UŘ I