jak na posilovač řízení
• Stránka 1 z 1
jak na posilovač řízení
prosim vas poradte mi jak udelat nejaky posilovač řízení na 5245.co by mne to stalo a co budu potrebovat?dik za radu
Re: jak na posilovač řízení
pali píše:prosim vas poradte mi jak udelat nejaky posilovač řízení na 5245.co by mne to stalo a co budu potrebovat?dik za radu
no kup nákej repasovanej to je tak 3tisíce ta pístnice celá jen ji tam dát...
5245 posilovač má a celekm učinnej, tak nevim co chceš dělat za posilovač ještě na to...

no to máš teda hybrid ten traktor...
no ale co otom to je...
musíš sehnat nejlepši nový čerpadlo (do 3tis Kč) pak sežen repasovanou pístnici origo na 5211 a pak musíš sehnat zase nejlepší starší nádobku na olej a dát ji před chladič a propojit to trubkama a na čerpadlo si kup origo seřízenej přepošták (pojištovák ventil) .... no to čerpadlo napoj tam u kompresoru vzduchu no...tam bude náký okýnko na to...
no jinak přeju hodně uspěchu v montáži a seřízení aby bylo řizení vyvážený a netáhlo....(to se dělá na pístnici pootočením vysuvem pístnice a nejdřív povolení "sponky" -až koupíš tak uvidíš)...
hodně moc doporučuje koupit to čerpadlo nový a český... ne polský a nebo jetý... to nikdy není na dlouho...¨
já stim měl trápení hrozný na 7211...s čerpadlem starším a pak sem koupil polský lacinější a to bylo za půl roku hyn vydřený...
no ale co otom to je...

musíš sehnat nejlepši nový čerpadlo (do 3tis Kč) pak sežen repasovanou pístnici origo na 5211 a pak musíš sehnat zase nejlepší starší nádobku na olej a dát ji před chladič a propojit to trubkama a na čerpadlo si kup origo seřízenej přepošták (pojištovák ventil) .... no to čerpadlo napoj tam u kompresoru vzduchu no...tam bude náký okýnko na to...
no jinak přeju hodně uspěchu v montáži a seřízení aby bylo řizení vyvážený a netáhlo....(to se dělá na pístnici pootočením vysuvem pístnice a nejdřív povolení "sponky" -až koupíš tak uvidíš)...

hodně moc doporučuje koupit to čerpadlo nový a český... ne polský a nebo jetý... to nikdy není na dlouho...¨
já stim měl trápení hrozný na 7211...s čerpadlem starším a pak sem koupil polský lacinější a to bylo za půl roku hyn vydřený...

pokud nemáš vůbec nic tak pořiď orstu,musíš mít čerpadlo (originál) orstu sežeň z družstva nebo z vrakáče-kombajny řezačky-no a pístnice už tolik nestojí,pár blbin jako je uchycení pod volantem a je to.(obrazně řečeno-je to práce na h...,)pokud to chceš dát na klasický posilovač tak potěš,musíš vyměnit páku řízení,je totiž rozdvojená,jeden konec na nápravu,druhý na posilovač.hadice,čerpadlo,nádržka,trubky,přepouštěcí ventil,prostě hromada zbytečností,i když točit přední náhon bez posilovače na místě je asi peklo.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
nemáte nekdo katalog náhradních dílu?mohli by ste mi z nej poslat tu stranu kde je rozložený komplet posilovač řízení? pošlete mi to prosím někdo na gondekp@seznam.cz vopřed dík
tak konečne mám ten posilovač namontován. mám ale problém. do levý strany mi to zatáči úplne samo . co s tím je? jde to nejak seřídit? předem dík všem za radu
pali píše:tak konečne mám ten posilovač namontován. mám ale problém. do levý strany mi to zatáči úplne samo . co s tím je? jde to nejak seřídit? předem dík všem za radu
jde to seřídit,mrknu do příručky (abych nekecal) a napíšu
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
pali píše:tak konečne mám ten posilovač namontován. mám ale problém. do levý strany mi to zatáči úplne samo . co s tím je? jde to nejak seřídit? předem dík všem za radu
Zkus šroubovat pístem opatrně hasákem, nejdřív povol tu objímku a pak otáčet aby se píst prodlužoval při běžícím motoru až se kola srovnají.
zdravíčko, mám problém půlil jsem píst posilovače řízení složil jsem ho a ted mám problém že si volant a kola dělají co chtějí zeštelovat to otáčením vacle pístu nejde nevíte někdo co by to mohlo být?? je to na 69 45
• Stránka 1 z 1